Nukkaus

Nukkauksessa nukattavan kohteen pinnalle levitetään tartunta-aine ja itse nukka ruiskutetaan kohteeseen joko paineilmaa tai staattista sähköä apuna käyttäen. 

Nukattu pinta on pehmeä, heijastamaton ja viimeistellyn näköinen. Nukkaus soveltuukin siksi erinomaisesti niin auton sisustoihin kuin myös kodin sisustamiseen ja jopa suurempiakin rakenteita voidaan käsitellä nukalla. 

Nukkausta voi tehdä melkein kaikille koville pinnoille (muovi, puu, metalli, betoni ja lasi). 

Jopa konehuoneen osia on nukattu ja testatusti kestävät jopa kilpa-auton pellin alla niin kuumuutta kuin bensaa ja öljyä. Nukattu pinta on myös huono syttymään tuleen, testattu on ;)

Väreinä löytyy tällä hetkellä varastosta musta, harmaa, hopea, punainen, pinkki, violetti, oranssi, valkoinen, luonnonvalkoinen, light buff, sininen, navy blue ja kulta.
Tilaamalla saadaan keskimäärin 2 viikon toimitusajalla muitakin värejä.


Esimerkkejä hintatasosta:

Kojelauta 100-150e
Ovipaneelit 50-70e /kpl
Pilarit 30-50e /kpl
Keskikonsoli 50-70e
Hattuhylly 50-70e
Venttilikopat 50-100e


Suuremmat urakat sopimuksen mukaan.
Myös mahdollista tulla paikanpäälle nukkaamaan. Matkakorvaus 0,5€ /km, lähtöpaikkana Rauma.

Myös sisustan osien korjaus- ja muutostyöt hoituvat; esim. halkeamien ja kolojen umpeen kuiduttamiset tai tarvittaessa vaikka kokonaisten osien valmistus.

Esimerkiksi galleriasta löytyvä Nissan Skyline R33 kojelauta 5 lisämittarin paikalla alusta loppuun, haluttuun väriin nukattuna 250-300€.

Lasikuitutyöt ja suuremmat urakat sovitaan aina tapauskohtaisesti. 

© Tmi Joni Peippo